Divinganta er et fiskeparadis

Indien, med sine mange fordybninger nå op til inter oceaner og floder, er et land, der tilbyder mange levesteder. Indiens mangfoldige terræn, klima, tætte træagtige skove og overflod af dyreliv gør det til et paradis for undervandsfotografer.

Hele det indiske subkontinent er fyldt med skønhed og sindsro. Dens skønhed afspejler andre landes. Hvert land er unikt i sin fauna og flora. Mangfoldigheden af Indiens dyreliv betyder dog, at du vil være i stand til at se både store og små dyr.

En nordindiske safari eller dykkertur ville være en vidunderlig mulighed for de interesserede. Følgende er de bedste dykker- og dyrelivsdestinationer i Indien

Panna National Park – Det er en af de mest populære parker for dyreliv i Indien. Parken ligger mellem Vindhya Hill og Beas Vindhya Hills. Parken er højt oppe og tilbyder et varieret dyreliv habitat, herunder Tigre, Leoparder, Elefanter, Himalaya Sorte bjørne, Indiske Bison, Sloth Bears, Minivets, og mange andre arter.

Ranthambore National Park er en af Rajasthans mest berømte attraktioner. Det ligger i Sawai Madhopur. Det er hjemsted for verdens mest berømte tiger. Andre bosiddende arter omfatter indiske leoparder, vildsvin, dovendyr bjørne, Royal Bengal tigre og andre dyr.

Kaziranga Nationalpark. Kaziranga National Park (også kendt som Kaziranga National Park) er en af Indiens ældste nationalparker. Kaziranga i Indien, i den østlige indiske stat Assam er kendt for sin fantastiske naturlige skønhed og rigelige dyreliv. Parken ligger cirka halvvejs mellem Kaziranga-floden og den mægtige Brahmaputra-flod.

Der er mange andre dyreliv helligdomme i Indien, som også er meget populære for dyrelivet visning. Ranthambore National Park giver også mulighed for at se Royal Bengal Tigers. Dette berømte fristed for dyreliv i Indien ligger kun 9 kilometer fra Sawai Madhopur. Parken ligger ved bredden af floderne Kannahs, Meghams. Du kan også se Brahmaputra-floden i parken.

Ranthambore, som ligger mellem floderne Kaziranga og Ganga, er et populært rejsemål for dyrelivselskere. Det ligger mellem Kaziranga-floden og Ganga-floden. Parken er hjemsted for både elefanter, krokodiller, såvel som Both rex. Parken er hjemsted for krokodiller. En elefant safari er en glimrende måde at udforske parken.

Ranthambore ligger blot 8 km og 6 km fra Sawai Madhopur-området. Parken ligger i Keralas Idukki-distrikt. Det er et fantastisk sted at se darters, hejrer egrets, fisk og isfugle. Du vil også finde vilde dyr som panter og elefant, vildsvin, vildsvin, hjorte og overvåge firben i parken.

Puku Alaka, den eneste kvindelige Idukki dyreliv besøgende, er i øjeblikket bosat på TheIdukki Conservation Sanctuary. Hun besøger helligdommen for første gang.

Periyar National Park, der ligger i Indiens stat Kerala, er et af de bedste steder at tage på junglesafari i Indien. Periyar Lake er en af de mest populære attraktioner i parken. Det er et stort semi-wild vandreservoir og sø, der dækker 9 hektar. Det ligger 32 km fra Thiruvananthapuram, som er hovedstaden i Kerala. Det er kendt som et fuglereservat. Parken er en turistattraktion. Periyar Wildlife Sanctuary åbner parken året rundt for offentligheden.

Periyar Tiger Reserve, en af Indiens mest eftertragtede Tiger Reserver er placeret i Periyar Tiger Reserve. Det har også en af Indiens fineste Tiger Helligdomme. Tiger Reserver er områder, der tillader junglen at vokse naturligt. Periyar er ikke anderledes. Periyar Tiger Reserve har en række vilde dyr som elefanter, sambar og tigre. Det har også en bred vifte af plantearter.

Nandakot er Indiens mest populære turistattraktion. Den mest berømte turistattraktion i Indien er Nandakot, et smukt, men dyrt tempel. Dette tempel ligger i rolige omgivelser og har både moderne og gammel tempelarkitektur.

Skriv kommentar