Dressing Op til Halloween – At finde de bedste kostumer til Post delte spil

I år er de bedste Halloween kostumer allerede blevet afsløret. Fra filmen Finding Nemo til den hotteste nye komedie hit, Det er et vidunderligt liv, er alle på udkig efter det perfekte Halloween kostume. Uanset om du klæder dig ud som din yndlingsfigur eller bare leder efter noget nyt at have på i år, bliver du ikke skuffet over det, der er blevet tilbudt. Lad os se på nogle af de hotteste picks til dette efterår.

En af de mest populære og mest oplagte valg i de bedste oktoberfest kostume til denne Halloween er naturligvis, den all-star kaster fra filmen Finding Nemo. Du vil se nogle kendte ansigter som Albert Brooks ‘Bloat, Alexander Goulds syge Marlin og Ellen DeGeneres ‘Dory. Selvfølgelig, da disse figurer er fra den nyeste film, ville det ikke være rigtigt at glemme de klassiske film, der inspirerede den! Der er også et par andre sjove og mindeværdige scener fra originalen at tjekke ud.

Et andet godt valg for den klassiske mest skræmmende skurk, vi har set denne Halloween er Jack Sparrow. Kaptajn Jack Sparrow pirater kaptajn på havet er altid en spændende tilføjelse til enhver Halloween outfit. Denne gang kommer han klædt ud som en blåhudet, kæderygende mand med en grøn bandanna. Hvem siger pirat ikke kan lide at bære en nipsting? Jack Sparrow er en af de bedste kostumer til denne tid af året, og han vil være et særligt velkomment syn, hvis du deltager i en fancy kjole fest.

En af de bedste kostumer af sæsonen er en fantastisk outfit fra den kommende film Fantastic Four. Holdet af usandsynlige helte vil være i centrum denne Halloween, og fans af denne nye superhelt blockbuster bør helt sikkert klæde sig som deres foretrukne nye helte. De nyeste medlemmer af holdet, spillet af Jason Momoa, er inspireret af både traditionelle tegneserie påklædning og moderne mode stilarter. Deres uniformer er designet til at se slanke og futuristiske, komplet med sort og grå bekæmpe støvler, beskyttende kropspanser, og jet packs. Dressing op som nogen af medlemmerne af Fantastic Four er sikker på at gøre for en nat med sjov og action.

Endelig er der et par Halloween outfits, der kommer som en del af en populær in-store pickup deal. I tilfælde af Hot Wheels-drivere kan de enten males eller screenes. Begge er ekstremt populære, og en perfekt outfit til at bære med en gruppe venner, der ikke nødvendigvis behøver at passe ind i alle andre til festen.

Dette er sæsonens bedste kostumer. For damerne, er der ingen undslippe den varme nye tendens til lange strømmende kjoler og høj hestehale kjoler. For herrerne er der intet bedre end pDT i læder og denim. Uanset hvad du vælger at bære denne Halloween, kan du føle dig godt tilpas at vide, at du sportslige det perfekte outfit til den store aften, post delt!