Amerikanerne bliver mere glad for græsk yoghurt, en cremet, fedt-fri yoghurt alternativ. Mange græske amerikanere er middelhavslande og sefardiske. Dette giver dem et unikt sæt egenskaber.
* Glattere tekstur, at regelmæssig yoghurt
* Har en højere vitamin A niveau end almindelig yoghurt.
* Har lavere fedtindhold end almindelig yoghurt.
* Soja-baseret yoghurt kan være sundere end almindelig yoghurt.
* Stammen er udført i en traditionel metode og ikke med en pakke.
* Denne yoghurt er lavet af frisk mælk. Det er godt anstrengt at fjerne alle mælkelignende væsker. Anstrengt yoghurt mister ikke sin næringsværdi.
Stribet yoghurt er ikke uden ulemper.
Vi finder disse gourd squash ganske velsmagende, selv når de er forberedt på den traditionelle måde, når vi lærer dem bedre at kende.
Så hvad er pointen?
Græsk yoghurt, også kendt som græsk yoghurt, er et yoghurtalternativ, der er lavet af mælk eller yoghurt. Det er pisket til at nedbryde æggene. Derefter placeres det i et varmere område, så varmen ikke taber. Endelig når den en temperatur på 26 °C.
Dette gøres for at stoppe enzymer niveau-kontrol hinanden og kan også bruges til at bryde stabiliteten. Stabilisatorer kan også bruges til at korrigere surhedsgraden. De bruges alle til at bevare yoghurten. Dette er problemet med effektiv forberedelse. Det kan også være tidskrævende.
De fleste yoghurt opskrifter ikke bruger stabilisatorer / syrnede findes i anstrengt yoghurt. Som et resultat, det har den klare fordel, at det bevarer yoghurt fordele, men med færre bivirkninger.
Hvis det gøres korrekt og med de rigtige indstillinger, kan det være lækkert på yoghurt. Du behøver ikke at gøre det forstyrre andre ingredienser.
Fordele ved græsk yoghurt
Selvom græsk yoghurt er svært at fordøje, kan det have betydelige sundhedsmæssige fordele. Ifølge en University of Maryland Medical Center undersøgelse, yoghurt surhedsgrad var 0,4 pH højere end kontrol. Højere pH yoghurt er vanskeligere at fordøje.
Calcium tab og misfarvning kan begge reduceres ved hjælp af processer, der ligner emalje fluorose. Korrekt yoghurtforberedelse er afgørende for alle typer vedligeholdelse på lavt niveau. Selvom yoghurt er flydende og blød, pakker den meget. Yoghurten bliver flydende i starten, men det bliver mere flydende, når det aldre. Du kan nemt spise det med noget is eller is.
Fedtfattig vegetabilsk protein (LPM), som møtrik smør, er afgørende i et barns daglige fødeindtagelse. Det anbefalede daglige proteinindtag for et barn er 8/10 g*dag.
* Det er afgørende for opbygningen af muskler og tilsætning af magert væv til barnets kost.
* Bølgendebone stykker, som kunne være en del af et barns kost, har et øget mineralindhold.
* Dette anbefales til barnet, før han / hun er fravænnet.
* Fortsæt med at give calcium og protein til dit barn under fravænning.
Disse er de væsentlige ingredienser til den bedste mushing kost
* Økologisk mælk
* Tørrede mejeriprodukter
* Gær
* Vand, mælkepulver og / eller vand
* D-vitamin
* Vitamin A
* Vitamin B-12
* Denne vej er designet til at fremme væksten af de enkelte celler
* En tilstrækkelig mængde laktose skal indgå i din kost
**Family Hospital Study – Skelne mønstre i juice drikke forbrug af unge og børn
Juicedrikke er et populært valg for børn. De fleste forbrugere kender dog ikke til de potentielle farer. Børn er mere modtagelige for alvorlig toksicitet fra frugtsaft end de voksne. Juice skal indtages inden for 4 timer efter købet. Butikskøbt juice kan bruges op til fire timer efter køb.
En stor undersøgelse viste, at over 40% af børn i alderen mellem 2 og 11 år og 6 til 17, drikker juice for at hjælpe dem med deres studier og øge deres energi.