Software til CPA-selvangivelser

CPA-virksomheder er i fuld gang med at hjælpe enkeltpersoner og virksomheder, der har brug for skattestøtte. Ifølge A CPA Insolvency &Compliance Factoring Group vil mange mennesker ikke kunne kræve de attraktive online indkomstskatterefusioner, der engang var tilgængelige på grund af ændringer i skatteloven og hurtig opfølgning.

For nylig informerede IFA 150 virksomhedsejere og ledere, at de ikke vil være i stand til at kræve en online selvangivelse op til $ 1.000 per afkast pr. 31. december 2011. Enhver virksomhedsejer eller -leder, der ønsker at kræve programmet, skal udarbejde selvangivelser for deres kunder og indsende de relevante formularer til CPA inden for den første uge i januar.

IRS er endnu ikke at annoncere, hvad meddelelser, det vil gøre i kølvandet på denne ændring. Men IRS meddelte i januar 2011, at de planlægger at gøre en meddelelse. IRS-meddelelsen nævnte ikke denne ændring eller nogen sanktioner, der kunne anvendes på dem, der kræver online skattegodtgørelser.

Lær mere

Ifølge A CPA, skal IRS understrege vigtigheden af at arbejde med skatteyderne via en online selvangivelse ansøgning på grund af misforholdet mellem skatteøkonomer og skattedebitorer. Ifølge A CPA, bør de fleste CPA virksomheder ikke forvente at deltage i IRS program til at hjælpe med udarbejdelsen af selvangivelser for Umbank.

Ifølge en ekspert havde CPA-virksomheder været tilbageholdende med at dele kundeoplysninger og kontaktoplysninger med potentielle kunder, indtil IRS annoncerede det. Disse handlinger er fælles for enhver ny selvangivelse program, men vil vise, hvordan IRS værker, og være villig til at forhandle, uanset hvad IRS gør.

Virksomheder, der er berørt af ændringerne, vil stadig kunne indgive selvangivelser via en papirudvidelse. De kan anmode om bistand fra et CPA-skattelettelsesselskab, men de skal betale deres CPA og eventuelle gebyrer. Et gebyr, der er aftalt af CPA-firmaet, kan opkræves, hvis de er i stand til at hjælpe med udvidelsesansøgninger.

IRS vil fortsætte med at høre sin mangeårige online returpolitik. Ejere og ledere vil have masser at tale med skatteeksperter for at afgøre, om disse ændringer skal tages i betragtning.

Ifølge deres hjemmeside forbereder selvangivelsessoftware til arkivering af personlige og forretningsmæssige skatter og tilbyder onlineudvidelser i op til tre år.

Få de mest nøjagtige oplysninger

Derfor opfordrede A CPA ledere og ejere til at finde nøjagtige oplysninger for at hjælpe dem med at indgive og forberede udvidelser. CPA selvangivelse software bør omfatte kontaktoplysninger for skat advokater til at hjælpe CPA’er med advokat kunder holde deres skatteforhold i orden. Dette vil give dem mulighed for bedre at nå ud til skatteforhandlere for at løse problemer og finde løsninger.

Ethvert firma, der tilbyder skatteadvokatkontaktoplysninger, bør stadig tilbyde hurtige tjenester for at hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at kontakte advokaten. CPA selvangivelse software er muligvis ikke tilstrækkelig til at hjælpe dig med at beslutte, om du vil kontakte en advokat eller ej. Selvom fejl kan begås hurtigt ved hjælp af softwaren, kan kontakt til en skatteadvokat give mere professionel ekspertise, der kan forbedre afviklingsresultater.

Dette råd kan kun gives af A CPA Weekender.

Artiklen kan frit distribueres, så længe den hæmmende URL forbliver aktiv. Copyright,214 epidemica.com, titel og URL-adresse skal også forblive aktive. CPA Tax Return Preparation Service, enhver skatterelateret hjemmeside, offentliggørelse eller blog, må ikke give skatteadvokat, servicerelateret rådgivning eller information uden først at indhente skriftlig tilladelse.

Skriv kommentar